Schoonmaakbedrijf Den Haag

Schoonmaakbedrijf in Den Haag voor al uw reinigingswerk

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Haag voor uw bedrijfs- of kantoorpand? Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening is uw ervaren professional. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing en gevelreiniging, waarin wij al jaren ervaring hebben. Onze teamleden zijn gecertificeerd en werken enkel met de beste en nieuwste reinigingsmiddelen. Zo kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of direct ons schoonmaakbedrijf in Den Haag inzetten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De schoonmaak van uw bedrijfspand

Ons schoonmaakbedrijf is in Den Haag inzetbaar voor alle schoonmaakwerkzaamheden in uw kantoor of bedrijfspand. Omdat wij al over vele ervaring beschikken met zakelijke klanten, zien wij direct wat uw organisatie nodig heeft. In een intakegesprek met u bespreken wij uw verwachtingen en wordt een plan van aanpak gemaakt over het uit te voeren schoonmaakwerk. Ons team is inzetbaar buiten de openingstijden van uw kantoor, maar ook wanneer u continu open bent, kunt u ons inzetten voor uw schoonmaakwerkzaamheden. U en uw medewerkers merken haast niet dat wij dan aanwezig zijn. U kunt verwachten dat wij onze schoonmaakwerkzaamheden altijd snel maar zorgvuldig uitvoeren.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Ook voor uw gevelreiniging

  Wist u dat u ons schoonmaakbedrijf ook in Den Haag kunt inzetten voor uw gevelreiniging? Wij reinigen uw gevels enkel met de beste materialen. Al onze medewerkers beschikken over de nodige expertise omtrent de diverse ondergronden en de te gebruiken apparatuur en schoonmaakmiddelen. Zowel nieuwe als oudere gevels kunnen wij in Den Haag voor u reinigen. De gevel is het eerste wat opvalt wanneer gasten of relaties uw pand bezoeken. Zorg er dan ook voor dat deze een positief visitekaartje is. U kunt bij Philips Dienstverlening een contract afsluiten, waardoor uw gevels regelmatig worden gereinigd. Een periodieke reiniging van uw gevels zorgt ervoor dat vuil zich niet aan uw gevels zal hechten. Ook het verwijderen van graffiti behoort tot onze specialisatie. Ons schoonmaakbedrijf staat in Den Haag graag voor u klaar voor een vakkundige reiniging van uw gevels.

  Vuile glazen? Zet onze glazenwasser in

  Zijn de ramen van uw kantoor- of bedrijfspand vuil? Schakel dan onze glazenwasser in Den Haag in. Wij bieden hiertoe diverse mogelijkheden aan. Onze glazenwassers zorgen voor streepvrije ramen die weer geheel zullen blinken. Wij wassen de ramen zowel aan de binnen- als de buitenkant. Ook hogere etages kunnen onze glazenwassers met gemak bereiken. Wij beschikken namelijk over de juiste materialen om uw ramen op grote hoogte te kunnen bereiken.

  Schakel ons schoonmaakbedrijf in Den Haag in

  Al velen zijn u voorgegaan en maakten de keuze om ons schoonmaakbedrijf in Den Haag in te zetten. De reden? Wij hanteren enkel een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, zijn goed bereikbaar en hanteren korte lijnen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw schoonmaak, glasbewassing of gevelreiniging en bel 078 – 850 2261 of stuur een mail naar philipsdienstverlening@hotmail.nl. Ons schoonmaakbedrijf biedt u in Den Haag de hoogste kwaliteit schoonmaakwerkzaamheden!