Bedrijfsschoonmaak

Bedrijfsschoonmaak Philips dienstverlening

Bedrijfsschoonmaak in de randstad

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening specialiseert zich in bedrijfsschoonmaak in Rotterdam en omgeving. Ervaren in de schoonmaak van bedrijfspanden en kantoren weten wij precies wat onze klanten van ons verwachten. Hoewel wij u graag van dienst zijn begrijpen wij natuurlijk ook dat het werkproces binnen uw bedrijf zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden mag ondervinden.

Professioneel en discreet schoonmaakbedrijf

De werkzaamheden vinden daarom altijd plaats in overleg met u als opdrachtgever. Tijden en andere voorkeuren stemmen we af op uw wensen. Natuurlijk denken wij graag met u mee over de mogelijkheden en voorzien we u van advies om het beste resultaat te bereiken. Veelal vinden onze schoonmaakwerkzaamheden voor of na werktijd plaats. Is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld door een continue bedrijfsvoering, dan kunt u er vanuit gaan dat onze medewerkers op een professionele en discrete manier te werk gaan. Uw medewerkers of klanten of gasten zullen zo min mogelijk hinder ondervinden.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Specialistische reiniging

  Reiniging van uw kantoren of bedrijfspanden is een specialistische klus waarbij de details niet over het hoofd mogen worden gezien. Voor een optimaal resultaat gebruiken wij kwalitatief hoogstaande milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gebruiken we de modernste materialen. Uw bedrijf is bij ons in vakkundige en goede handen.

  De voordelen van een schone werkplek

  Een opgeruimd en schoon kantoor of bedrijfspand beïnvloedt uw medewerkers op een positieve manier. Iedereen voelt zich prettiger in een schone en opgeruimde omgeving, het kan zelfs ziekteverzuim reduceren. U wilt uw klanten en gasten natuurlijk ook graag in een opgeruimde omgeving ontvangen, de uitstraling is belangrijk voor een eerste indruk.

  Uitgebreide dienstverlening en optimale service

  Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening biedt u een volledig pakket als het om bedrijfsschoonmaak gaat. Gevelreiniging, schoonmaak en glasbewassing. Waarbij ons schoonmaakbedrijf staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij reinigen uw bedrijf of kantoor grondig. Sanitair wordt hygiënisch gereinigd, vloeren vakkundig schoongemaakt, afval opgeruimd, ramen gelapt en stof afgenomen. Het totale plaatje dus. De frequentie van ons bezoek wordt met de klant afgestemd, net zoals de inhoud van onze werkzaamheden. Omdat wij als bedrijf streven naar topkwaliteit werken wij uitsluitend met bekwaam, betrouwbaar en verantwoordelijk personeel, de beste middelen en materialen.

  Bedrijfsschoonmaak

  Vraag nu een offerte aan

  Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij beantwoorden al uw vragen en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten en op welke kosten u kan rekenen. Neem contact op met een van de medewerkers van Schoonmaakbedrijf Philips dienstverlening en bel 078 – 850 2261 of stuur een mail naar philipsdienstverlening@hotmail.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen over de dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf.