Over ons

Schoonmaakbedrijf Philips dienstverlening uit Dordrecht is werkzaam als professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven en kantoren in de regio Rotterdam. Wij verrichten schoonmaakwerk en bedrijfsdiensten in de hele provincie Zuid-Holland en hebben ook lopende projecten in de provincies Utrecht en Overijssel. Schoonmaken en ook schoonhouden is een vak apart. In kantoren en bedrijven wilt u graag een schoon werkklimaat, daarom kunt u een beroep op ons doen, vanwege onze passie voor het vak.

Sinds 2012 zijn wij actief als professioneel schoonmaakbedrijf en hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van kleine en grotere schoonmaakprojecten. Onze kracht is het leveren van maatwerk, geen enkele situatie is hetzelfde, daarom passen wij onze werkzaamheden volledig af op de wensen van de klant en voeren het bieden van kwaliteit voor een betaalbare prijs hoog in het vaandel. Schoonmaakbedrijf Philips dienstverlening biedt haar klanten een breed dienstenpakket, wij zorgen voor het reinigen van de vloerbedekking, zodat deze er weer fris uitziet. Daarbij verzorgen wij het grondig reinigen van het sanitair en de glasbewassing. Ook kunnen wij de gevelreiniging van uw pand uitvoeren, deze is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Hierbij nemen wij ook desgewenst een anti spinnenbehandeling mee.

Over ons schoonmaakbedrijf
Bedrijfsschoonmaak

Vernieuwend en revolutionair in de schoonmaakbranche

Bij alle werkzaamheden maken wij gebruik van eigentijdse materialen en houden onze vakkennis voortdurend op peil om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Onze medewerkers zijn specialisten op hun eigen vakgebied, zodat u verzekerd bent van een optimale dienstverlening voor elk onderdeel van ons dienstenpakket. Het ene team heeft zich gespecialiseerd in het reinigen van vloerbedekking, een ander team in glasbewassing. Serviceverlening en flexibiliteit is voor ons erg belangrijk, wij zorgen er voor dat al onze activiteiten uw bedrijfsvoering zo min mogelijk overlast bezorgen. Daarom maken wij altijd duidelijke afspraken over op welke tijdstippen de werkzaamheden het beste ingepland kunnen worden.

Het schoonmaakbedrijf voor regelmatig reinigen van uw kantoor

Het schoonmaakwerk voor bedrijven en kantoren omvat alle vertrekken die een reiniging nodig hebben, zo kunt u ook denken aan een grondige reiniging van vergaderruimtes, magazijnen en opslagruimtes en niet te vergeten de keukens. Onze missie is het verzorgen van een prettige omgeving om in te verblijven of in te werken, hierbij horen ook schone ramen. Ons team van glazenwassers zorgt altijd voor een helder zicht door het smetteloos reinigen van de ramen binnen en buiten. Wilt u uw interieur en exterieur vakkundig laten reinigen door een professioneel bedrijf, dat inmiddels een vaste en tevreden klantenkring heeft opgebouwd, neemt u dan voor alle mogelijkheden voor uw bedrijf of kantoor contact met ons op. Wij informeren u graag over alle opties om uw pand van een spik en span verzorgd interieur en exterieur te voorzien.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring