Schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Philips Dienstverlening is uw Schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf met ervaring om uw bedrijfspanden of kantoren in Dordrecht schoon te maken? Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening is het aangewezen bedrijf voor deze werkzaamheden. Door onze kennis en ervaring leveren wij altijd wat u vraagt. Ons ervaren en betrouwbare team werkt uitsluitend met de nieuwste middelen en materialen om u zo van een optimaal resultaat te voorzien. Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening staat klaar voor glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaak van bedrijfspanden en kantoren in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel.

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening in Dordrecht

Het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden in Dordrecht behoort tot een van onze specialismen. Wij zijn zeer ervaren met zakelijke klanten en weten dus wat u van ons verwacht en nodig heeft. Samen met u bepalen wij de inhoud en planning van de werkzaamheden. Vaak vinden onze werkzaamheden buiten de kantoor- of openingstijden plaats, zodat wij u niet hinderen. Heeft u geen sluitingstijden? Dan werken wij discreet en hebben uw klanten, gasten of medewerkers geen last van ons.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

  De ervaren glazenwasser in Dordrecht voor uw kantoor

  Heeft u een goede en betrouwbare glazenwasser in Dordrecht nodig? Bel dan met Philips Dienstverlening om de mogelijkheden te bespreken. Onze glazenwassers maken de ramen streeploos schoon. Zowel aan de buiten- als binnenkant van uw panden. Het werken op hoogte is voor onze glazenwassers geen probleem. Het team beschikt namelijk over de nieuwste technieken en materialen waardoor zij ook bij de hoge ramen kunnen komen.

  Gevelreiniging in Dordrecht

  De gevel is het eerste wat uw bezoekers en klanten van uw pand zien. Daarom is de gevel van uw bedrijf uw visitekaartje. Regelmatig onderhoud aan uw gevel zorgt ervoor dat deze er altijd netjes en verzorgd uit zien. Regelmatig onderhoud voorkomt dat er vuil vast komt te zitten op uw gevel. Voor gevelreiniging in Dordrecht staat ons team specialisten klaar. Ook het verwijderen van graffiti in Dordrecht doen wij voor u. Bij het reinigen van de gevels werken wij uitsluitend met de beste spullen en middelen waarover onze schoonmakers veel kennis beschikken. Zowel de reiniging van nieuwe als de reiniging van oude gevels in Dordrecht doet Philips Dienstverlening voor u.

  Vraag nu een offerte aan bij Philips Dienstverlening

  Wilt u de services van Philips Dienstverlening in Dordrecht inschakelen? Onze specialisten gaan graag bij u aan de slag! Bel 078 – 850 2261 of stuur een mail naar philipsdienstverlening@hotmail.nl voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u hier op de site het contactformulier invullen. Wij van schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening gaan graag bij u in Dordrecht aan het werk!