Philips Dienstverlening is uw schoonmaakbedrijf in Gouda

Zoekt u een goed en ervaren schoonmaakbedrijf om uw bedrijfspanden en kantoren in Gouda schoon te maken? Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening is dé expert die u op dit gebied nodig heeft. Voor schoonmaakwerk, gevelreiniging en glasbewassing hebben wij onze mensen klaar staan. Ons ervaren team werkt met de nieuwste en beste schoonmaakmiddelen, en natuurlijk de meest moderne producten voor het beste resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schoonmaakbedrijf Gouda

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening in Gouda

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening werkt in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel en komt ook graag bij u voorrijden. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en bedrijven in Gouda. In overleg met onze zakelijke klanten bepalen wij de inhoud, frequentie en planning van onze werkzaamheden. Vaak werken onze schoonmakers buiten de kantoor- en openingstijden, de aanwezigheid van onze mensen stoort uw medewerkers dan niet. Ons team is representatief en werkt discreet.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Gevelreiniging in Gouda

  Ook voor het reinigen van gevels in Gouda moet u bij schoonmaakbedrijf Philips dienstverlening zijn. Wij werken met de beste spullen en middelen. Ons team van schoonmakers beschikt over de nodige kennis van verschillende ondergronden, schoonmaakmiddelen en apparaten. Wij zijn er voor de reiniging van nieuwe gevels en natuurlijk ook van de bestaande gevels. Bij ons kunt u een contract afsluiten voor regelmatig onderhoud aan uw gevels. Met regelmatig onderhoud voorkomt u dat vuil aan de gevels hecht en gevels aantast. Voor een goede reiniging van uw gevels in Gouda staat ons team met specialisten klaar. Ook graffiti verwijderen we voor u!

  De ervaren glazenwasser in Gouda voor uw kantoor

  Zoekt u naar een goede en betrouwbare glazenwasser voor uw kantoor in Gouda? Bel Philips Dienstverlening en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Ramen worden, indien gewenst, aan de buiten- en binnenkant gewassen. Ook op hoger gelegen verdiepingen wassen onze mensen uw ramen. Wij komen ook uw ramen wassen met het nieuwste gereedschap en de beste schoonmaakmiddelen.

  Vraag nu een offerte aan bij Philips dienstverlening

  Wilt u de services van Philips Dienstverlening in Gouda inschakelen? Onze specialisten gaan graag bij u aan de slag! Bel 078 – 850 2261 of stuur een mail naar philipsdienstverlening@hotmail.nl. Wij stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op. Ook kunt u hier op de site het contactformulier invullen. Wij van schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening gaan graag bij u in Gouda aan het werk!