Glazenwasser Philips dienstverlening Ridderkerk

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening inschakelen

Heeft u geen tijd om u druk te maken over de bedrijfsschoonmaak, gevelreiniging of het glazenwassen? Philips Dienstverlening is de specialist die u in Ridderkerk zoekt! Wij helpen u graag met al uw schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u alleen periodiek een glazenwasser inschakelen voor uw bedrijfspand in Ridderkerk? Ook dat is geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden wat betreft een bedrijfsschoonmaak, gevelreiniging of de glasbewassing, te bespreken.

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening in Ridderkerk

Het schoonmaken van bedrijfspanden en kantoren in Ridderkerk en omstreken is ons specialisme. Wij zijn bekend met de zakelijke doelgroep. In samenspraak met u als opdrachtgever stemmen we de inhoud van onze werkzaamheden en tijden af. In de meeste gevallen werken wij buiten kantoor- of openingstijden. Is dat niet mogelijk, dan werkt ons team discreet zodat uw gasten, klanten en medewerkers geen hinder van ons schoonmaakbedrijf ondervinden.

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Schoon is belangrijk

  Een schoon bedrijf is belangrijk, want uw werknemers presteren beter in een mooi bedrijfspand. Een schoon bedrijfspand straalt namelijk rust en ruimte uit. Bovendien is het uitnodigend voor bezoekers of klanten. En wie wordt er niet gelukkig van een opgeruimde en frisse werkomgeving? Waarom kiest u juist voor schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening? Wij zetten de voordelen op een rij!

  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennis van elke behandelmethode
  • We maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en kwalitatief hoogstaande reinigingsmiddelen
  • Altijd directe communicatie met een specialist
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • We stellen een vrijblijvende offerte op voor het glazenwassen of de gevelreiniging in Ridderkerk

  Bedrijfsschoonmaak van Philips Dienstverlening

  Bij Philips Dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsschoonmaak, gevelreiniging en glazenwassen in de omgeving van Ridderkerk. Voor een kraakhelder bedrijfspand in Ridderkerk kunt u ons inhuren voor een bedrijfsschoonmaak. Wij regelen alles tot in de details. Wij reinigen uw vloer en de werkplekken, verwijderen het stof en wij houden uw sanitair schoon. Dit alles doen we met milieuvriendelijke middelen en hoog aangeschreven materialen.

  Specialisaties van Philps Dienstverlening

  Ook voor gevelreiniging en glazenwassen kunt u bij ons aankloppen. Uw ramen en de gevel zijn samen een visitekaartje voor uw bedrijf. Of u nu een ouder bedrijfspand in Ridderkerk heeft of u heeft net een nieuw pand gebouwd, Philips Dienstverlening reinigt uw gevel. Uw gevel kan aangetast worden door weersomstandigheden, verbouwingen of luchtvervuiling. Wij verhelpen dit probleem met specialistische vakkennis en ervaring. U kunt hierbij ook denken aan een anti-spinnen behandeling of het reinigen van graffiti. Philips Dienstverlening beschikt ook over een team ervaren glazenwassers. Wij reinigen uw ramen van binnen en van buiten voor een professionele uitstraling. Ook uw hoge ramen reinigen is voor ons geen enkel probleem. Bij Philips Dienstverlening worden uw ramen glashelder.

  schoonmaakwerkzaamheden in Ridderkerk Philips dienstverlening

  Philips Dienstverlening denkt mee

  Uiteraard kunnen wij uw bedrijf smetteloos schoonmaken op tijden dat het u uitkomt. Wij zijn flexibel en overleggen graag met u over de mogelijkheden. Daarnaast werken onze medewerkers discreet en netjes. Wij denken graag met u mee! Voor een advies op maat of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Mail philipsdienstverlening@hotmail.nl, bel 078 – 850 2261 of laat uw gegevens achter in ons contactformulier. Wij van schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening zijn u in Ridderkerk graag van dienst!