Schoonmaakbedrijf Schiedam

Kies voor Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening in Schiedam

Als u zoekt naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf om de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand in Schiedam aan uit te besteden, dan moet u bij schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening zijn. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat wij al ons werk naar volledige tevredenheid afleveren. Er wordt gewerkt met de nieuwste middelen en materialen voor een optimaal resultaat. Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening is er voor uw gevelreiniging, glasbewassing en het schoonmaken van uw panden in Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel.

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening in Schiedam

Het schoonmaken van uw kantoren en bedrijfspanden in Schiedam behoort tot ons specialisme. Wij werken al jaren met de zakelijke doelgroep. Onze planning en taken worden met u afgestemd. Vaak voeren wij onze werkzaamheden buiten kantoor of openingstijden uit, dit om zo min mogelijk hinder te veroorzaken.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Goede gevelreiniging in Schiedam

  Bij het reinigen van gevels is het belangrijk dat de gevels geen schade overhouden aan de reiniging. Regelmatig onderhoud aan uw gevel voorkomt dat vuil zich hecht. Dit kan uw gevel beschadigen en op de lange termijn zorgt het vuil voor extra werk en kosten. Wij werken daarom ook met onderhoudscontracten voor regelmatig onderhoud aan gevels. Voor de gevelreiniging in Schiedam hebben wij ons team van specialisten klaar staan. Is de graffiti op uw gevel of ander vuil een doorn in het oog? Wij verwijderen het graag voor u. Voor het reinigen van een nieuwe of van een oude gevel in Schiedam belt u schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening.

  Dé ervaren glazenwasser in Schiedam

  Zoekt u een goede glazenwasser in Schiedam? Dan is Philips Dienstverlening het juiste bedrijf voor uw klus. Ons team van glazenwassers zorgt ervoor dat uw ramen weer streeploos schoon worden. Zowel de binnen- als buitenkant van de ramen nemen wij onder handen. Werken op hoogte is uiteraard ook geen probleem voor onze mensen. Wij beschikken over de nieuwste middelen en technieken om ook bij de hoge ramen te komen.

  Kies Philips Dienstverlening voor uw bedrijfsschoonmaak

  Onze klanten waarderen Philips dienstverlening vanwege onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij denken graag met onze klanten mee. Bovendien zijn wij kwaliteitsgericht, daarom werken wij met de beste middelen en mensen. Onze medewerkers zijn op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Wilt u ook profiteren van onze kennis en de beste materialen? Neem dan gerust contact met ons op.

  schoonmaakbedrijf in Schiedam

  Philips Dienstverlening inschakelen in Schiedam

  Wilt u de services van Philips Dienstverlening in Schiedam inschakelen? Onze specialisten gaan graag bij u aan de slag! Bel 078 – 850 2261 of stuur een mail naar philipsdienstverlening@hotmail.nl voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u hier op de site het contactformulier invullen. Wij van schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening gaan graag bij u in Schiedam aan het werk!