Schoonmaakbedrijf Spijkenisse

Philips Dienstverlening is uw schoonmaakbedrijf in Spijkenisse

Zoekt u naar een ervaren schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw bedrijfspand of kantoor in Spijkenisse? Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening is al jaren dé expert als het gaat om schoonmaak, gevelreiniging en glasbewassing. Ons ervaren team werkt met de beste schoonmaakmiddelen en nieuwste materialen voor een optimaal resultaat. Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening werkt in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel. Ook bij u komen onze ervaren medewerkers graag voorrijden.

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening in Spijkenisse

Het schoonmaken van kantoren en bedrijven in Spijkenisse is een vak apart en behoort tot ons specialisme. Wij richten ons al lange tijd op de zakelijke markt waardoor wij weten wat onze klanten verwachten en nodig hebben. In overleg met onze klant bepalen wij de frequentie, inhoud en planning van het schoonmaakwerk. Veelal werkt ons team buiten uw kantoor- of openingstijden, zodat onze aanwezigheid u niet stoort.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Gevelreiniging in Spijkenisse

  Bij het reinigen van gevels werken wij met de beste spullen en schoonmaakmiddelen. Onze medewerkers beschikken over alle kennis van verschillende ondergronden, schoonmaakmiddelen en apparatuur. Wij staan klaar voor de reiniging van uw nieuwe gevels, maar natuurlijk reinigen wij ook de oude gevels in Spijkenisse ook voor u. Gevels zijn het eerste wat uw gasten en bezoekers zien en zijn dus een visitekaartje. Regelmatig onderhoud van uw gevels helpt voorkomen dat het vuil aan de gevel hecht. Voor een goede gevelreiniging in Spijkenisse bent u bij Philips Dienstverlening aan het juiste adres. Graffiti verwijderen wij in Spijkenisse ook van uw gevel.

  De ervaren glazenwasser in Spijkenisse voor uw kantoor

  Bent u op zoek naar een glazenwasser voor de ramen van uw bedrijf in Spijkenisse? Bel dan nu met Philips Dienstverlening en we bespreken alle mogelijkheden met u. Ook ramen op hogere verdiepingen zijn voor onze glazenwassers natuurlijk geen probleem. Met het nieuwste gereedschap en de beste schoonmaakmiddelen komen zij ook uw hoge ramen wassen.

  Neem nu contact op met Philips Dienstverlening

  Wilt u de services van Philips Dienstverlening in Spijkenisse inschakelen? Of wilt u eerst wat meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op! Bel 078 – 850 2261 of stuur een mail naar philipsdienstverlening@hotmail.nl. Wij stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op. Ook kunt u hier op de site het contactformulier invullen. Wij van schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening gaan graag bij u in Spijkenisse aan het werk!