Philips dienstverlening Zoetermeer

Philips Dienstverlening is uw schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

Zoekt u een ervaren schoonmaakbedrijf om uw bedrijfspand of kantoor in Zoetermeer schoon te maken? Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening is een expert op het gebied van schoonmaak, gevelreiniging en glasbewassing. Ons betrouwbare en ervaren team werkt uitsluitend met de beste schoonmaakmiddelen en nieuwste materialen om u van een optimaal resultaat te voorzien. Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening is werkzaam in Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel.

Schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening in Zoetermeer

Het schoonmaken van uw kantoor of bedrijf in Zoetermeer behoort tot ons specialisme. Wij werken al lange tijd met zakelijke klanten waardoor wij precies weten wat onze klanten van ons verwachten en nodig hebben. In overleg met u bepalen wij de precieze inhoud en planning van het schoonmaakwerk. Meestal werken onze schoonmakers buiten kantoor en openingstijden, zodat onze aanwezigheid de medewerkers niet van hun werk houdt. Hanteert u geen sluitingstijden omdat u continu open bent of werkt? Dan werkt ons team discreet, uw klanten, gasten of medewerkers merken bijna niet dat wij er zijn.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Gevelreiniging in Zoetermeer

  Bij het reinigen van gevels werken wij met de beste spullen en schoonmaakmiddelen. Onze schoonmakers beschikken natuurlijk ook over alle nodige kennis van de verschillende ondergronden, schoonmaakmiddelen en apparatuur. U kunt bij ons terecht voor de reiniging van nieuwe gevels. Maar natuurlijk reinigen wij ook de bestaande gevels in Zoetermeer voor u. Uw gevel is het eerste wat gasten en bezoekers van uw bedrijf zien. En dus is uw gevel het visitekaartje. Bij Philips Dienstverlening kunt u een contract afsluiten om zeker te zijn van regelmatig onderhoud aan de gevel. Regelmatig onderhoud aan uw gevel voorkomt dat vuil aan de gevel hecht. Voor goede gevelreiniging in Zoetermeer staat ons team met specialisten voor uw bedrijf klaar. Ook graffiti verwijderen wij in Zoetermeer van uw gevels.

  De ervaren glazenwasser in Zoetermeer voor uw kantoren

  Zoekt u een goede en betrouwbare glazenwasser voor uw bedrijf in Zoetermeer? Bel nu met Philips Dienstverlening en wij bespreken alle mogelijkheden met u. Onze glazenwassers maken uw ramen streeploos schoon. De ramen worden zowel aan de buiten- als de binnenkant gewassen. Ook de ramen op een hoger gelegen verdiepingen zijn voor onze glazenwassers geen probleem. Ons team beschikt over het nieuwste gereedschap en de beste schoonmaakmiddelen waardoor zij ook uw hoge ramen komen te wassen.

  De service van Philips Dienstverlening

  Onze klanten in Zoetermeer en omgeving zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Met name de goede prijs-kwaliteitverhouding scoort hoog. Daarnaast waardeert men het dat wij goed bereikbaar zijn en duidelijke afspraken maken. Ook vinden zij het prettig dat we met onze klanten meedenken en onze ervaring en kennis delen. Philips Dienstverlening werkt kwaliteitsgericht.

  Philips Dienstverlening

  Neem nu contact op met Philips Dienstverlening

  Wilt u de services van Philips Dienstverlening in Zoetermeer inschakelen? Onze specialisten gaan graag bij u aan de slag! Bel 078 – 850 2261 of stuur een mail naar philipsdienstverlening@hotmail.nl voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u hier op de site het contactformulier invullen. Wij van schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening gaan graag bij u in Zoetermeer aan het werk!